FEDOR HES

Fedor is een Olympische topcoach die onder andere Marleen Veldhuis, Inge de Bruijn en Johan Kenkhuis heeft begeleid op internationale zwemkampioenschappen, waaronder de Olympische Spelen in 2004. Een gedreven trainer met een schat aan ervaring die hij inzet om zwemmers van elk niveau beter te laten zwemmen.

MAIL FEDOR »

LOES ZANDERINK

Loes is van oorsprong een schoolslag zwemster die het nationale record op de 200 meter schoolslag lange tijd in bezit had. Haar hoogtepunt was deelname aan de Europese kampioenschappen en Nederlands kampioen worden. Loes geeft al jaren training aan triatleten en staat ook elke week als lerares voor de klas.

MAIL LOES »

JOHAN KENKHUIS

SwimGym oprichter Johan nam succesvol deel aan twee Olympische Spelen, waarbij hij zowel een zilveren als bronzen medaille veroverde. Zijn specialisatie was de borstcrawl en tegenwoordig is hij naast zwemcoach ook zwemanalist voor NOS Studio Sport.

SASKIA DE JONGE

In 2008 en 2012 nam Saskia succesvol deel aan de Olympische Spelen op de vrije slag en heeft een rijke internationale zwemcarrière achter de rug. Ze rondde zowel de CIOS als de KNZB zwemtrainer opleiding succesvol af tijdens haar zwemloopbaan en staat nu vol energie training te geven in de SwimGym.

MAIL SASKIA »

JELLE DE BOER

Jelle is een goedgemutste alleskunner en een zeer ervaren trainer: in zwemmen, waterpolo én fitness. Zijn enthousiaste manier van training geven is aanstekelijk en vooral motiverend. Hij geeft zijn zwemmers graag dat extra zetje wanneer het zwaar is en heeft een scherp oog voor individuele wensen in training.

MAIL JELLE »

BEAU KNEPPERS

Beau is een voormalig lange afstand specialist die meerdere medailles won op Nationale Kampioenschappen. Hij is ook een fanatieke CrossFit-atleet die graag zwemmers en triatleten helpt om beter, sterker en sneller te worden.

MAIL BEAU »

TESSA BROUWER

Brons won Tessa op het Europese kampioenschap op de 100 meter schoolslag in 2010 en een jaar later nam ze deel aan het Wereldkampioenschap in Shanghai. Deze altijd vrolijke en goedlachse topper weet elke dag onze members het naar hun zin te maken, maar ook het uiterste uit elke training te halen. De perfecte combinatie.

MAIL TESSA »

SÉBAS VAN LITH

Wisselslag en schoolslag specialist Sébas werd vierde tijdens het Europese kampioenschap in 2015 en staat bekend als iemand die van hard, maar goed trainen houdt. Zijn werkethiek brengt hij graag over op zijn zwemmers en dat motiveert om te blijven trainen. Of je nou startend of gevorderd bent.

MAIL SÉBAS »

ANDREA KNEPPERS

Andrea zwom jarenlang op internationaal niveau en nam deel aan de Olympische Spelen in Rio 2016 op de 4x200 meter estafette. Met dezelfde estafette won ze in 2016 brons op het EK in Londen. Lange tijd trainde, studeerde én coachte Andrea in Amerika, nu zet ze haar kennis en onuitputtelijke energie met liefde in voor onze members.

MAIL ANDREA »

DENNIS REKVELT

Als trainer van de allerjongste zwemmers bij de landskampioen van Nederland weet Dennis precies hoe je de zwemtechniek aanleert en verbetert. In 2018 nam hij zelf nog deel aan de Nederlandse kampioenschappen en rondde hij zijn opleiding tot personal trainer met succes af.

MAIL DENNIS »

SASKIA POSTMA

De van Aruba afkomstige Saskia heeft een enorme passie voor zwemmen én triathlon. Zelf zwom ze jaren wedstrijden, tegenwoordig coacht ze zwemmers en (professionele) triatleten op weg naar hun doelen. Dat doet Saskia naast haar Master 'Sport Science’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

MAIL SASKIA »

MICHEAL STOLT

Michael’s grootste droom was om zwemcoach te worden en bij de SwimGym laat hij onze members dat elke dag voelen. Zelf is Michael een ervaren triatleet (hij heeft twee Iron Man races op zijn naam staan) en clubtrainer in Hoofddorp. Ben je van plan een triathlon te doen? Personal training van Michael zorgt voor een vliegende start.

MAIL MICHAEL »