OLYMPISCHE ERVARING

Onze coaches hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triatleet of coach. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis tot hun beschikking. 

Maak hieronder kennis met ons team. Ben je geïnteresseerd in personal training, maar weet je niet welke coach bij jou past? Neem dan contact met ons:

NEEM CONTACT OP »

LOES ZANDERINK

Loes is van oorsprong een schoolslag zwemster die het nationale record op de 200 meter schoolslag lange tijd in bezit had. Haar hoogtepunt was deelname aan de Europese kampioenschappen en Nederlands kampioen worden. Loes geeft al jaren training aan triatleten en staat ook elke week als lerares voor de klas.

MAIL LOES »

JOHAN KENKHUIS

SwimGym oprichter Johan nam succesvol deel aan twee Olympische Spelen, waarbij hij zowel een zilveren als bronzen medaille veroverde. Zijn specialisatie was de borstcrawl en tegenwoordig is hij naast zwemcoach ook zwemanalist voor NOS Studio Sport.

JELLE DE BOER

Jelle is een goedgemutste alleskunner en een zeer ervaren trainer: in zwemmen, waterpolo én fitness. Zijn enthousiaste manier van training geven is aanstekelijk en vooral motiverend. Hij geeft zijn zwemmers graag dat extra zetje wanneer het zwaar is en heeft een scherp oog voor individuele wensen in training.

MAIL JELLE »

NOAH BERLIN

Noah heeft een achtergrond als wedstrijd atleet in lange afstandsevenementen op nationaal topniveau. Als psychologiestudent helpt hij mensen graag om zowel mentale als fysieke barrières te overwinnen op hun manier om beter te gaan zwemmen, ongeacht hun niveau of leeftijd. Hij vindt het heerlijk om de juiste balans te vinden tussen je laten genieten van zwemmen, terwijl hij je ook uitdaagt om techniek, uithoudingsvermogen en snelheid te verbeteren.

MAIL NOAH »

SÉBAS VAN LITH

Wisselslag en schoolslag specialist Sébas werd vierde tijdens het Europese kampioenschap in 2015 en staat bekend als iemand die van hard, maar goed trainen houdt. Zijn werkethiek brengt hij graag over op zijn zwemmers en dat motiveert om te blijven trainen. Of je nou startend of gevorderd bent.

MAIL SÉBAS »

DENNIS REKVELT

Als trainer van de allerjongste zwemmers bij de landskampioen van Nederland weet Dennis precies hoe je de zwemtechniek aanleert en verbetert. In 2018 nam hij zelf nog deel aan de Nederlandse kampioenschappen en rondde hij zijn opleiding tot personal trainer met succes af.

MAIL DENNIS »

MICHAEL STOLT

Michael’s grootste droom was om zwemcoach te worden en bij de SwimGym laat hij onze members dat elke dag voelen. Zelf is Michael een ervaren triatleet (hij heeft twee Iron Man races op zijn naam staan) en clubtrainer in Hoofddorp. Ben je van plan een triathlon te doen? Personal training van Michael zorgt voor een vliegende start.

MAIL MICHAEL »

ROY VAN DER WOUDE

Roy is een enthousiaste trainer met een passie voor de zwemsport. Dit probeert hij graag elke training over te brengen op zijn zwemmers. Al een aantal jaar geeft Roy training aan jonge zwemmers in Haarlem en is daar zelf ook nog actief als wedstrijd zwemmer. Na het afronden van zijn ALO opleiding is hij erg gemotiveerd om met veel aandacht iedereen beter te leren zwemmen.

MAIL ROY »

KINGUE STRUIJF

Kingue is een zwemmer met een uitgebreide ervaring op nationaal topniveau met meerdere Nederlandse titels. Als zwemmer vind hij het belangrijk om te weten waarom specifieke aandachtspunten en techniek oefeningen er zijn, en vind hij het leuk om ‘out-of-the-box’ naar verbeterpunten te kijken. Dit laat hij dan ook graag in zijn coaching naar voren komen om vanuit een frisse invalshoek naar jouw zwemmen te kijken en samen met jou vooruitgang te behalen.

MAIL KINGUE »

KAYLEE DE JONG

Kaylee haar specialiteit is het lange afstandszwemmen en ze heeft zowel op nationaal als internationaal niveau in het binnen- en buitenwater ruime ervaring. Naast diverse nationale podiumplekken in het binnenbad is ze meerdere keren Nederlands kampioen geworden in het openwater op zowel de vrijeslag als de schoolslag. Het werken met trainers op clubniveau en bondsniveau samen met haar opgedane ervaringen heeft haar enthousiast gemaakt om tips en tricks over te brengen zodat iedereen zijn doel kan behalen.

MAIL KAYLEE »

ANNA MORSINK

Anna heeft al van jongs af aan chloor door haar bloed stromen. Ondanks haar jonge leeftijd is ze al uitgekomen op verschillende NK's én is ze geen onbekend gezicht in het triathlon veld. De studente Gezondheid en Leven aan de VU coacht met ontzettend veel plezier en maakt graag anderen enthousiast over de zwemsport. Inmiddels traint ze niet meer alleen de kinderen bij haar zwemclub in Weesp, maar staat ze nu ook aan de SwimGym badrand om jouw zwemtechniek en -plezier te verbeteren.

MAIL ANNA »

THOMAS VASTENHOUT

Dat Thomas goed kon zwemmen bleek al op 5-jarige leeftijd toen hij binnen 9 maanden, 3 zwemdiploma’s mee naar huis nam. Zijn zwemcarrière nam pas echt een vogelvlucht als wedstrijdzwemmer bij ZPCH in Hoofddorp. De liefde voor de zwemsport was - en is - zo groot dat hij al snel daarna zijn trainingsbevoegdheid behaalde. Nu wil hij graag - naast zijn studie Sportmarketing - zijn coachingskills verder uitbreiden bij SwimGym. Thomas is een enthousiaste trainer en vind het leuk om samen, zwemmers naar een hoger niveau te trainen.

MAIL THOMAS »

ISA HOFSTRA

Isa heeft in haar korte carrière als wedstrijdzwemmer een grote liefde voor de zwemsport ontwikkeld. Deze ALO studente geeft training aan de jonge selectie bij haar club in Hoofddorp en haar favoriete slag is schoolslag. Ze weet hoe het is om hard te trainen en met haar energieke karakter is ze erg gemotiveerd om iedereen beter te leren zwemmen. Bij een training van Isa krijg je echt de tijd en aandacht om je verder te helpen, in combinatie met haar enthousiasme en kennis heb je altijd een geweldige training!

MAIL ISA»

MICHAEL CANHAM

Michael is onze Aussie, die tijdens zijn zwemjaren mee heeft gedaan aan de Age Nationals, Open Nationals and Commonwealth Games Trials in Australië. Michael heeft al lange tijd geruime ervaring in coachen. Dit heeft hij onder meer 6 jaar gedaan in Brisbane en aan de Gold Coast voor 1 jaar. Dit onder toeziend oog van Olympische coaches. Met zijn professionele oog, zal hij ook van jou zeker weten een geweldige zwemmer maken! Daarnaast geeft Michael ook training bij zwemclub de Dolfijn in Amsterdam.

MAIL MICHAEL »

ROBERT SCHINKEL

Robert is opgegroeid in het zwembad, daar hij op jonge leeftijd wedstrijdzwemmen combineerde met waterpolo. Later was dit niet meer te combineren en is hij doorgegaan met waterpolo, waarbij hij alle Jong Oranje selecties heeft doorlopen. Inmiddels heeft de Science, Business and Innovation student zijn weg naar het zwemmen weer teruggevonden en staat hij voor je klaar om van jou een nog betere zwemmer te maken!

MAIL ROBERT »