DE COACHES

Bij de SwimGym train je onder begeleiding van professionele coaches. In groepsverband tijdens de SWOD of door middel van personal training. Al onze coaches hebben zelf op (inter)nationaal niveau gepresteerd of gecoacht en zetten hun ervaring en kennis in om elke zwemmer technisch beter en fitter te maken.

JOHAN KENKHUIS

SwimGym oprichter Johan Kenkhuis is tweevoudig olympisch medaillewinnaar, zwemanalist bij NOS Studio Sport en borstcrawl expert. Hij was ruim 10 jaar houder van het nationale record op de 50 meter vrije slag en met het estafette team zwom hij drie wereldrecords. 

Specialisatie: borstcrawl techniek, conditie training, HIIT.

MAIL JOHAN »

FEDOR HES

Toptrainer Fedor Hes trainde jarenlang olympische zwemmers als Inge de Bruijn, Marleen Veldhuis en SwimGym oprichter Johan Kenkhuis en behaalde op de Olympische Spelen in 2004 als coach brons en twee keer zilver met zijn zwemmers.

Specialisatie: borstcrawl techniek, triathlon/duur.

MAIL FEDOR »

SÉBAS VAN LITH

Alleskunner Sébas van Lith is schoolslag- en wisselslag specialist. In 2015 zwom hij naar een vierde plaats tijden het EK korte baan en hij is op dit moment Nederlands recordhouder op de 200 meter schoolslag. 

Specialisatie: conditietraining, schoolslag-, vlinderslagtechniek en HIIT.

MAIL SÉBAS »

SASKIA DE JONGE

Deze olympische topper is iemand die weet wat hard én goed trainen is. Saskia zwom op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing op de 4x200 meter vrije slag, samen met onder andere Femke Heemskerk. Met zes gouden EK medailles en een wereldtitel sloot Saskia in 2016 haar carrière af. 

Specialisatie: conditietraining, borstcrawltechniek en HIIT.

MAIL SASKIA »

RYAN VAN VOSKUILEN

Hij zwom tot zijn 19e op het hoogste nationale niveau, met schoolslag als specialiteit. Ryan volbracht de CIOS opleiding, studeerde fysiotherapie en in de SwimGym staat hij met veel enthousiasme langs de badrand tijdens SWOD’s en personal training met maar één doel: het maximale uit jouw training te halen. 

Specialisatie: conditietraining, borstcrawl- en schoolslagtechniek, HITT.

MAIL RYAN »

JURJEN WILLEMSEN

Als rugcrawl specialist zwom Jurjen op het EK in 2010 de 200 meter rugslag voor TeamNL en werd hij diverse keren Nederlands kampioen in verschillende disciplines. Hij trainde enkele jaren onder leiding van topcoach Jacco Verhaeren en kreeg hier zelf de ambitie om zwemmers in de toekomst te gaan coachen.

Specialisatie: conditietraining, borstcrawl- en rugslag techniek en HIIT.

MAIL JURJEN »