OLYMPISCHE ERVARING

Onze coaches hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triatleet of coach. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis tot hun beschikking. 

Maak hieronder kennis met ons team. Ben je geïnteresseerd in personal training, maar weet je niet welke coach bij jou past? Neem dan contact met ons:

NEEM CONTACT OP »

LOES ZANDERINK

Loes is van oorsprong een schoolslag zwemster die het nationale record op de 200 meter schoolslag lange tijd in bezit had. Haar hoogtepunt was deelname aan de Europese kampioenschappen en Nederlands kampioen worden. Loes geeft al jaren training aan triatleten en staat ook elke week als lerares voor de klas.

MAIL LOES »

JOHAN KENKHUIS

SwimGym oprichter Johan nam succesvol deel aan twee Olympische Spelen, waarbij hij zowel een zilveren als bronzen medaille veroverde. Zijn specialisatie was de borstcrawl en tegenwoordig is hij naast zwemcoach ook zwemanalist voor NOS Studio Sport.

ANNABEL KOSTEN

Na een aantal jaren in Amerika te hebben gestudeerd en getraind, voegde Annabel zich bij het Nederlandse topzwemmen. Als vast lid van de dames estafetteploeg nam ze deel aan diverse EK's, WK's en Olympische Spelen, met als hoogtepunt het behalen van een bronzen medaille bij de Spelen van 2004. Haar hart gaat nog steeds sneller kloppen voor alles wat met sport te maken heeft, en deelt ze graag haar kennis en enthousiasme voor het zwemmen met de leden van SwimGym.

MAIL ANNABEL »

JELLE DE BOER

Jelle is een goedgemutste alleskunner en een zeer ervaren trainer: in zwemmen, waterpolo én fitness. Zijn enthousiaste manier van training geven is aanstekelijk en vooral motiverend. Hij geeft zijn zwemmers graag dat extra zetje wanneer het zwaar is en heeft een scherp oog voor individuele wensen in training.

MAIL JELLE »

TESSA BROUWER

Brons won Tessa op het Europese kampioenschap op de 100 meter schoolslag in 2010 en een jaar later nam ze deel aan het Wereldkampioenschap in Shanghai. Deze altijd vrolijke en goedlachse topper weet elke dag onze members het naar hun zin te maken, maar ook het uiterste uit elke training te halen. De perfecte combinatie.

MAIL TESSA »

RUBEN STAM

Ruben is een meervoudig Nederlands jeugdkampioen en vlinderslagspecialist die zijn passie voor zwemmen graag overbrengt op anderen. Hij studeert nog in Amerika waar hij zijn Bachelor Exercise & Sport Science aan het afronden is. Coachen doet Ruben met veel passie en aandacht waarbij plezier en ontwikkeling van zijn zwemmers voorop staan.

MAIL RUBEN »

SÉBAS VAN LITH

Wisselslag en schoolslag specialist Sébas werd vierde tijdens het Europese kampioenschap in 2015 en staat bekend als iemand die van hard, maar goed trainen houdt. Zijn werkethiek brengt hij graag over op zijn zwemmers en dat motiveert om te blijven trainen. Of je nou startend of gevorderd bent.

MAIL SÉBAS »

ANDREA KNEPPERS

Andrea zwom jarenlang op internationaal niveau en nam deel aan de Olympische Spelen in Rio 2016 op de 4x200 meter estafette. Met dezelfde estafette won ze in 2016 brons op het EK in Londen. Lange tijd trainde, studeerde én coachte Andrea in Amerika, nu zet ze haar kennis en onuitputtelijke energie met liefde in voor onze members.

MAIL ANDREA »

DENNIS REKVELT

Als trainer van de allerjongste zwemmers bij de landskampioen van Nederland weet Dennis precies hoe je de zwemtechniek aanleert en verbetert. In 2018 nam hij zelf nog deel aan de Nederlandse kampioenschappen en rondde hij zijn opleiding tot personal trainer met succes af.

MAIL DENNIS »

SASKIA POSTMA

De van Aruba afkomstige Saskia heeft een enorme passie voor zwemmen én triathlon. Zelf zwom ze jaren wedstrijden, tegenwoordig coacht ze zwemmers en (professionele) triatleten op weg naar hun doelen. Dat doet Saskia naast haar Master 'Sport Science’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

MAIL SASKIA »

MICHAEL STOLT

Michael’s grootste droom was om zwemcoach te worden en bij de SwimGym laat hij onze members dat elke dag voelen. Zelf is Michael een ervaren triatleet (hij heeft twee Iron Man races op zijn naam staan) en clubtrainer in Hoofddorp. Ben je van plan een triathlon te doen? Personal training van Michael zorgt voor een vliegende start.

MAIL MICHAEL »

NINO SIELING

Nino neemt nog steeds deel aan de nationale kampioenschappen op de borstcrawl en rugcrawl en is voormalig Nederlands recordhouder. Nino is 2,03m lang en is bezig met zijn master Econometrie, die het erg leuk vind om beginnende zwemmers te coachen om hen de beste zwemmers te laten worden die ze kunnen zijn.

MAIL NINO »

JOOP TRUIJEN

Joop is nog steeds actief als wedstrijdzwemmer, maar heeft inmiddels ook deelgenomen aan meerdere triathlons. Borstcrawl is dan ook zijn favoriete slag. Hij is begonnen met het coachen van kinderen, waarna de studenten en triatleten aan de beurt zijn gekomen. Joop helpt graag zwemmers om hun doelen te bereiken.

MAIL JOOP »

JEREMY PEYREZABES

Jeremy is een alleskunner: zwemmer, surfer, zwem-hardloper, bodysurfer.. Met al zijn watersport ervaring weet hij als geen ander hoe het voelt in het water. Hij heeft veel ervaring in het coachen en opleiden van mensen voor sporten. Zijn coaching aanpak is een reflectie van zijn persoonlijke en professionele ervaringen, gecombineerd met een gezonde dosis humor.

MAIL JEREMY »

ROY VAN DER WOUDE

Roy is een enthousiaste trainer met een passie voor de zwemsport. Dit probeert hij graag elke training over te brengen op zijn zwemmers. Al een aantal jaar geeft Roy training aan jonge zwemmers in Haarlem en is daar zelf ook nog actief als wedstrijd zwemmer. Na het afronden van zijn ALO opleiding is hij erg gemotiveerd om met veel aandacht iedereen beter te leren zwemmen.

MAIL ROY »

KINGUE STRUIJF

Kingue is een zwemmer met een uitgebreide ervaring op nationaal topniveau met meerdere Nederlandse titels. Als zwemmer vind hij het belangrijk om te weten waarom specifieke aandachtspunten en techniek oefeningen er zijn, en vind hij het leuk om ‘out-of-the-box’ naar verbeterpunten te kijken. Dit laat hij dan ook graag in zijn coaching naar voren komen om vanuit een frisse invalshoek naar jouw zwemmen te kijken en samen met jou vooruitgang te behalen.

MAIL KINGUE »