DE COACHES

Maak hieronder kennis met ons team. Ben je geïnteresseerd in personal training, maar weet je niet welke coach bij jou past? Neem dan contact met ons op via pt@swimgym.nl.

FEDOR HES

Fedor is een Olympische topcoach die onder andere Marleen Veldhuis, Inge de Bruijn en Johan Kenkhuis heeft begeleid op internationale zwemkampioenschappen, waaronder de Olympische Spelen in 2004. Een gedreven trainer met een schat aan ervaring die hij inzet om zwemmers van elk niveau beter te laten zwemmen.

MAIL FEDOR »

JELLE DE BOER

Jelle is een goedgemutste alleskunner en een zeer ervaren trainer: in zwemmen, waterpolo én fitness. Zijn enthousiaste manier van training geven is aanstekelijk en vooral motiverend. Hij geeft zijn zwemmers graag dat extra zetje wanneer het zwaar is en heeft een scherp oog voor individuele wensen in training.

MAIL JELLE »

JOHAN KENKHUIS

SwimGym oprichter Johan nam succesvol deel aan twee Olympische Spelen, waarbij hij zowel een zilveren als bronzen medaille veroverde. Zijn specialisatie was de borstcrawl en tegenwoordig is hij naast zwemcoach ook zwemanalist voor NOS Studio Sport.

JURJEN WILLEMSEN

Jurjen is van oorsprong een rugcrawl specialist met een groot gevoel voor techniek en ontspanning tijdens het zwemmen. Hij volgde met succes de CIOS en combineert deze kennis met zijn jarenlange zwemcarrière, waarbij hij meerdere keren Nederlands Kampioen werd en deelnam aan Europese kampioenschappen.

MAIL JURJEN »

LOES ZANDERINK

Loes is van oorsprong een schoolslag zwemster die het nationale record op de 200 meter schoolslag lange tijd in bezit had. Haar hoogtepunt was deelname aan de Europese kampioenschappen en Nederlands kampioen worden. Loes geeft al jaren training aan triatleten en staat ook elke week als lerares voor de klas.

MAIL LOES »

RONALD BOOGAARD

Oorspronkelijk een waterpolo topper, maar fanatiek wedstrijdzwemmer in zijn jeugdjaren, Ronald heeft jarenlange ervaring in zowel zwemtraining, fitness coaching als voedingsbegeleiding. Naast trainer zijn studeert hij Gezondsheidswetenschappen en staat hij bekend om zijn aanmoedigingen tijdens uitdagende trainingen.

MAIL RONALD »

SASKIA DE JONGE

In 2008 en 2012 nam Saskia succesvol deel aan de Olympische Spelen op de vrije slag en heeft een rijke internationale zwemcarrière achter de rug. Ze rondde zowel de CIOS als de KNZB zwemtrainer opleiding succesvol af tijdens haar zwemloopbaan en staat nu vol energie training te geven in de SwimGym.

MAIL SASKIA »

SÉBAS VAN LITH

Wisselslag en schoolslag specialist Sébas werd vierde tijdens het Europese kampioenschap in 2015 en staat bekend als iemand die van hard, maar goed trainen houdt. Zijn werkethiek brengt hij graag over op zijn zwemmers en dat motiveert om te blijven trainen. Of je nou startend of gevorderd bent.

MAIL SÉBAS »