IMG 4299

PERSONAL TRAINING

Bereik jouw persoonlijke doelen snel en efficient met individuele begeleiding van een personal trainer. Verbeter je zwemtechniek én conditie met behulp van video analyse en een op maat gemaakt programma. Bekijk onze personal training pakketten of boek een eenmalige sessie.

BOEK 1 SESSIE PERSONAL TRAINING »

PERSONAL TRAINING PAKKET »

HOE WERKT PERSONAL TRAINING?

Personal training is beschikbaar op werkdagen tussen 06:30 en 12:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur. Een training sessie duurt 60 minuten en is toegankelijk voor één persoon per trainer (minimaal 18 jaar en zwemervaring).

VOOR MEMBERS EN NON-MEMBERS

Met een SwimGym maand of jaar membership geldt een speciaal tarief voor personal training. Het is ook mogelijk om met een punchcard of zonder membership personal training te volgen (non-member tarief).

VASTE TRAINER

Je boekt de beste resultaten wanneer je met dezelfde personal trainer werkt. In overleg kiezen we een vaste dag en tijdstip waarop je wekelijks traint.

FLEX PAKKET

Kun je niet wekelijks op dezelfde dag trainen? Kies dan een flex pakket voor 5 sessies. Je sessies kun je zelf 14 dagen vooruit inplannen bij een beschikbare trainer naar keuze in ons rooster.

PERSONAL TRAINING PAKKETTEN

Pakket van 10 sessies ‘vaste trainer’
€ 80 per sessie (members)
€ 95 per sessie (non-members)

Pakket van 5 sessies ‘vaste trainer’
€ 90 per sessie (members)
€ 105 per sessie (non-members)

Pakket van 5 sessies 'flex pakket’
€ 90 per sessie (members)
€ 105 per sessie (non-members)

PAKKET AANVRAGEN »

Ben je nieuw bij SwimGym? Start dan eerst met 1 sessie personal training. 

Voorwaarden personal training:

  • Sessie annuleren: kosteloos tot 24 uur voor aanvang.
  • Vaste trainer: opeenvolgende weken, mogelijkheid om per pakket maximaal 2 keer (10 sessies) of 1 keer (5 sessies) te annuleren/verzetten.
  • Geldigheid: 10 sessies/6 maanden, 5 sessies/3 maanden.
  • Bekijk de condities per pakket.
  • In overeenstemming met onze algemene voorwaarden kunnen aankopen niet worden gerestitueerd.

1 SESSIE PERSONAL TRAINING

Boek een Personal Training sessie om je zwemtechniek te laten analyseren aan de hand van videobeelden of om kennis te maken met SwimGym. Om te trainen bij SwimGym dien je voldoende zwemvaardig te zijn (zwemdiploma A) en ben je in staat 100 meter non-stop zwemmen in borstcrawl of schoolslag. Minimum leeftijd is 18 jaar.

Een Personal Training sessie koop je online en boek je zelf in via het Personal Training rooster. Dit kan 14 dagen vooruit op basis van beschikbaarheid van onze coaches. Een sessie is na aankoop 2 maanden geldig.

Members tarief: in combinatie met maand- of jaar membership.

Koop sessie €95 (members)          

Non-members tarief: voor punchcard en non-members.

Koop sessie €110 (non-members)

Lees de condities. In overeenstemming met onze algemene voorwaarden kunnen aankopen niet worden gerestitueerd.

ONZE COACHES

Onze coaches hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triatleet of coach. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis tot hun beschikking. 

LEES MEER »