PERSONAL TRAINING

Naast groepstraining bieden we bij SwimGym ook individuele begeleiding aan. Werk intensief met een personal trainer aan jouw zwemtechniek én conditie en bereik snel resultaat. Ook ideaal als je specifieke doelen hebt of naar een triatlon of wedstrijd toewerkt. Een personal training sessie duurt 60 minuten en is voor alle niveaus beschikbaar. 

Je kunt kiezen tussen een personal training pakket van 10 sessies, 5 sessies of 1 sessie personal training.

* Voldoende zwemvaardigheden (vereiste Nederlands Zwemdiploma A) zijn verplicht.

PERSONAL TRAINING PAKKET

Het personal training pakket wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met een membership of punchcard: 

10 sessies personal training: €625 (€62.50/sessie)
5 sessies personal training: €365 (€73/sessie)

DAGEN & TIJDSTIPPEN

Personal training is mogelijk op werkdagen tussen 6:30 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:30 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare tijdstippen en coaches.

AANVRAGEN/INFO »

1 SESSIE

Wil je eenmalig advies of wil je personal training eens proberen? Koop en boek dan hieronder een eenmalige personal training sessie. Voor zowel SwimGym members (€80) als non-members (€100).

MEMBERS »   NON-MEMBERS »

PLAN ZELF JOUW sessie

Na aankoop van een losse personal training sessie boek je jouw sessie in bij een coach naar keuze via het online rooster of in de SwimGym app.

Boeken kan maximaal 7 dagen vooruit op basis van de beschikbaarheid van onze trainers. Jouw wensen en  aandachtspunten bespreek je bij aanvang van de sessie.