SWIM OF THE DAY 

Wil je meer begeleiding, stimulans en uitdaging tijdens het zwemmen? Of wil je de borstcrawl techniek leren of verbeteren? Doe dan mee met onze 'Swim of the Day' (SWOD).

VERSCHILLENDE NIVEAUS

De SWOD is onze dagelijkse zwemtraining voor verschillende niveaus waarbij je onder begeleiding van een coach werkt aan jouw conditie én techniek tegelijkertijd. Een SWOD duurt maximaal 60 minuten en biedt plaats voor 12 zwemmers (2 banen).

BEKIJK SWOD VIDEO »

VERSCHILLENDE NIVEAUS

Ga je de uitdaging aan? Dan is het goed om te weten dat we bij SwimGym drie zwemniveaus onderscheiden:

Starters-level

Je hebt zwemervaring en zwemt gemakkelijk enkele banen schoolslag achter elkaar. Je borstcrawl is nog onvoldoende of je zwemt minder dan 100m non-stop borstcrawl. Maar je wilt de borstcrawl wel leren.

Mid-level

Je zwemt makkelijk 200m non-stop borstcrawl, maar je hebt nog wel moeite met langere stukken achter elkaar of om snel te zwemmen. Aan je borstcrawl techniek moet nog gewerkt worden.

Pro-level

Je kan langdurig borstcrawl zwemmen en op verschillende snelheden trainen. Hoewel er natuurlijk altijd verbeterpunten blijven. 

WORD LID »

TECHNIEK EN CONDITIE

Tijdens de SWOD trainen we altijd een specifiek onderdeel van de borstcrawl techniek. Dat kan de ademhaling zijn, maar ook de beenslag of je ligging in het water. Vervolgens ga je met deze nieuwe kennis aan de slag tijdens het conditionele gedeelte van de training. Elke dag hebben we een nieuwe training en uitdaging voor je.

GROEPSTRAINING OF INDIVIDUEEL

Deelname aan de SWOD is inbegrepen in alle memberships en punchcards. Wil je wel begeleiding en uitdaging, maar niet in groepsverband? Dan is personal training ideaal voor jou.

BOEK NU »