SWIM OF THE DAY 

Wil je meer begeleiding, stimulans en uitdaging tijdens het zwemmen? Of wil je de borstcrawl techniek leren of verbeteren? Doe dan mee met onze 'Swim of the Day' (SWOD).

VERSCHILLENDE NIVEAUS

De SWOD is onze dagelijkse zwemtraining voor verschillende niveaus waarbij je onder begeleiding van een coach werkt aan jouw conditie én techniek tegelijkertijd. Een SWOD duurt maximaal 60 minuten en biedt plaats voor 12 zwemmers (2 banen).

BEKIJK SWOD VIDEO »

ZWEMNIVEAUS BIJ SWIMGYM

Groepslessen worden bij SwimGym aangeboden in drie verschillende zwemniveaus:

Starters-level

Je hebt voldoende zwemervaring en je bent in staat 100 meter (4 banen) non-stop te zwemmen in schoolslag of borstcrawl op een rustig tempo. Het doel is om de borstcrawl techniek te leren.

Mid-level

Je bent in staat meerdere herhalingen van 200 meter non-stop borstcrawl te zwemmen op een rustig tempo. Het doel is om de borstcrawl techniek te verbeteren en je uithoudingsvermogen en snelheid te trainen.

Pro-level

Je bent een ervaren zwemmer en in staat om borstcrawl op verschillende snelheden en afstanden te zwemmen. Het doel is om je zwemtechniek te blijven verbeteren en uitdagende zwemtrainingen te volgen.

WORD LID »

TECHNIEK EN CONDITIE

Tijdens de SWOD trainen we altijd een specifiek onderdeel van de borstcrawl techniek. Dat kan de ademhaling zijn, maar ook de beenslag of je ligging in het water. Vervolgens ga je met deze nieuwe kennis aan de slag tijdens het conditionele gedeelte van de training. Elke dag hebben we een nieuwe training en uitdaging voor je.

GROEPSTRAINING OF INDIVIDUEEL

Deelname aan de SWOD is inbegrepen in alle memberships en punchcards. Wil je wel begeleiding en uitdaging, maar niet in groepsverband? Dan is personal training ideaal voor jou.

BOEK NU »