SwimGym is de partner voor zwemmers & triathleten. Coaching gebasseerd op zwem methoden uit het professionele zwemmen en triathlon. Train Like A Pro.

TRAIN LIKE A PRO

SwimGym is de wereldwijde training partner voor zwemmers en triatleten. Wij helpen om je zwemtechniek te verbeteren, conditie op te bouwen en om jouw gestelde doelen te bereiken. Een ongeëvenaarde ervaring gebaseerd op “Train like a Pro”. Nu kun je trainen waar je ook bent.

OLYMPISCHE ERVARING

Onze coaches hebben een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triatleet of coach. Ze hebben jarenlange ervaring en kennis tot hun beschikking. Oprichter Johan Kenkhuis, Olympisch medaillewinnaar.

SWIMGYM METHODIEK

SwimGym methodiek is gebaseerd op trainingsmethoden en zwemtechniek uit het professionele zwemmen en triathlon toegankelijk gemaakt voor alle niveaus. Zwemmen is een technische en conditionele sport hetgeen het tot een van de beste workouts maakt die er is. Om snelle resultaten te boeken combineren wij bij SwimGym techniek- en conditietraining bij iedere training.

ZWEMMERS & TRIATHLETEN

Elke dag stellen wij uitdagende trainingen samen, de “Swim of the Day” (SWOD) voor verschillende niveaus, inclusief technique video en coach tips. Onze unieke SwimGym Analyser, geeft je persoonlijke video-feedback om je zwemmen te verbeteren.

ONLINE TRAINING

SwimGym.com is jouw online coach, van starters tot pro. Dagelijkse nieuwe zwemtrainingen, instructievideo’s, uitdagingen, trainingsplannen voor zwemmen & triatlon, persoonlijke video feedback met de SwimGym Analyser. SwimGym is daar waar jij bent.

ZWEMBADEN

Het eerste trainingszwembad van zijn soort waar zwemmers en triatleten kunnen trainen onder professionele begeleiding. Train op elk moment van de dag, zeven dagen per week.

TRAININGSKAMPEN & CLINICS

SwimGym organiseert Training Days, clinics en masterclasses voor zwemclubs, teams, organisaties en corporatie events.

ACADEMIE

Wij organiseren workshops over zwemmen, inspirerende sprekers of een Olympische ervaring voor je team. Voor trainers en verenigingen bieden wij leerzame programma’s en advies aan.