OVER SWIMGYM

“Onze ambitie is om elke zwemmer of triatleet technisch beter te leren zwemmen, fitter en sterker te maken. Ongeacht je niveau of conditie. Door onze coaching haal je het maximale resultaat uit elke training. Zo maken we zwemmen uitdagender én leuker.” - Oprichter en olympisch medaillewinnaar Johan Kenkhuis

ZWEMMEN WANNEER JIJ WILT

SwimGym is zeven dagen per week open en heeft ruime openingstijden. Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen en met onze SwimGym app reserveer je eenvoudig jouw plek in een workout of baan. 

ONGESTOORD TRAINEN

We hanteren een maximaal aantal mensen per baan of groepstraining. Zo heb je altijd voldoende ruimte om ongestoord te kunnen trainen. 

ProfessionEle coaching

Onze coaches hebben allemaal een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport of coaching en gebruiken methodes uit de topsport om van jou een betere zwemmer te maken. In groepsverband of door middel van personal training.

ONZE COACHES »

ZWEMBAD

SwimGym is ontworpen om functioneel in te trainen. Het zwembad heeft een olympische lengte van 50 meter en is twee banen breed. Zo staan onze coaches altijd dicht op de zwemmers voor optimale begeleiding. Door een scheidingswand is het zwembad doordeweeks verdeeld in vier banen van 25 meter. Zo kunnen we verschillende groepstrainingen tegelijkertijd aanbieden.

MEER FOTO'S »

Water kwaliteit

De kwaliteit van het water en het klimaat is optimaal door ons zoutelectrolyse systeem en automatische pH controle. Hierdoor bevat het water nagenoeg geen 'verzadigd' chloor, wat de veroorzaker is van chloorlucht en irritaties aan huid en longen. Ideaal voor astma patiënten of mensen met een allergie voor chloor.

Techniek analyse

In het zwembad hebben we grote beeldschermen waarop we demonstraties tonen en techniekanalyses op uitvoeren tijdens personal training. Door gebruik te maken van mobiele camera’s kunnen we zowel boven- als onder water opnames maken en kun je meteen zien wat er aan je techniek verbeterd kan worden.

CONTACT

Heb je een vraag over SwimGym, neem dan een kijkje bij onze meest gestelde vragen. Mocht jouw antwoord hier niet bij zitten, neem dan contact met ons op. 

OPENINGSTIJDEN

Maandag - donderdag: 06:30 - 23:00 uur
Vrijdag: 06:30 - 22:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:30 - 20:00 uur

SWIMGYM
Wibautstraat 131b
1091 GL Amsterdam
020 333 1016

MAIL SWIMGYM »

  

  

BEREIKBAARHEID

SwimGym is direct gelegen naast metrohalte Wibautstraat. Betaald parkeren is ruimschoots mogelijk op het parkeerterrein van The Student Hotel of op de openbare parkeerplaats hiernaast. Het parkeertarief van The Student Hotel is €0,50 per 15 minuten.