Train like a pro?
Bij de SwimGym dien je minimaal 18 jaar oud en voldoende zwemvaardig te zijn (in bezit van minimaal zwemdiploma A). Weet je niet zeker of jouw zwemniveau volstaat? Boek dan eerst een Try Out »

SWIMGYM UNLIMITED

Train onbeperkt,
inclusief groepstrainingen.

vanaf €79 / maand
Kies jouw abonnement:prijs / maand

Daluren: ma-vrij tussen 8.30 - 17.00 uur, weekend na 12 uur. Maand abonnement is doorlopend met één kalendermaand opzegtermijn. Jaar abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Inschrijfkosten: €15

SWIMGYM

Train 2 keer per week,
inclusief groepstrainingen.

vanaf €59 / maand
Kies jouw abonnement:prijs / maand

Daluren: ma-vrij tussen 8.30 - 17.00 uur, weekend na 12 uur. Maand abonnement is doorlopend met één kalendermaand opzegtermijn. Jaar abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Inschrijfkosten: €15

[onze algemene voorwaarden]

PUNCH CARD

Train wanneer jij wilt,
inclusief groepstrainingen.

vanaf €150 / 10 keer
Kies jouw punch card:  

De punch card voor 10 keer is 3 maanden geldig.
De punch card voor 30 keer is 9 maanden geldig.

TRY OUT

Ben je geïnteresseerd om lid te worden maar wil je de SwimGym eerst proberen? Doe mee met een Try Out. Dit is een groepstraining op bepaalde dagen en tijden waar je onder begeleiding van een coach de SwimGym en onze werkwijze kunt ervaren. Prijs: €15

Om deel te nemen aan een Try Out dien je minimaal 18 jaar oud en voldoende zwemvaardig te zijn (in bezit van minimaal zwemdiploma A).

BOEK NU »

PERSONAL TRAINING

Werk intensief aan jouw zwemtechniek én conditie met een personal trainer. Personal training is ideaal als je sneller resultaat wilt boeken of individuele begeleiding wenst. Samen met je trainer werk je gericht aan jouw specifieke doelen, welk niveau zwemmer je ook bent.

Je kunt kiezen tussen een personal training pakket van 10 sessies, 5 sessies of 1 sessie personal training (voor members én non-members).

LEES MEER »

PUNCH CARD

Train bij de SwimGym op elk moment, inclusief deelname aan onze groepstrainingen (SWOD).

Punch card 10 of 30 sessies: € 150 / € 400 

10 SESSIES »   30 SESSIES »

Een punch card is geldig voor 3 maanden (10 sessies) of 9 maanden (30 sessies). Niet gebruikte sessies kunnen na de geldigheidsdatum toegevoegd worden aan een nieuwe punch card (restitutie niet mogelijk).

BEDRIJFSABONNEMENT

Kun jij sporten via jouw werkgever via de werkkostenregeling? Schrijf je dan in voor een bedrijfsabonnement. Wij nemen dan contact met je op en met jouw werkgever waarna we jouw membership zullen afsluiten. De inschrijfkosten (€15) zijn voor eigen rekening en worden na het afsluiten van het membership in rekening gebracht.

SCHRIJF IN »

VONDELGYM OOST

Speciaal voor Vondelgym Oost leden: 1 keer per week trainen in onze groepslessen of voor jezelf. Toegangstag is enkel verkrijgbaar op vertoon van je Vondelgym-tag. Maand abonnement is doorlopend met één kalendermaand opzegtermijn. Prijs per maand: €40

WORD LID »