MEMBERSHIPS

De SwimGym is een members-only zwembad en biedt twee soorten memberships aan: SwimGym (2 keer per week) en SwimGym PRO (onbeperkt). Daarnaast bieden we Punch Cards aan van 10 of 30 trainingen.

Met een membership of Punch Card doe je GRATIS mee aan onze dagelijkse techniek- en conditietrainingen. De prijs per training is dan al vanaf € 6,20 bij een SwimGym membership. Bij een SwimGym PRO membership is dat zelfs vanaf € 2,60 per training. 

INSCHRIJVEN KAN ONLINE VIA ONZE WEBSHOP

BEKIJK ALLE MEMBERSHIPS »


TRY OUT

Wil je de SwimGym eerst ervaren? Koop dan een Try Out. Dit is een volwaardige introductie workout waarbij je de SwimGym, onze coaching en werkwijze ervaart.


Lees hier onze algemene voorwaarden 


PERSONAL TRAINING

Wil je één op één trainen met een personal trainer en sneller jouw doelen bereiken? Dat kan met een Personal Training pakket van de SwimGym. Een pakket bestaat uit 10 sessies van een uur en gaat vanaf € 60 per sessie (exclusief membership/Punch Card)

Maak kennis met onze trainers en neem contact op voor de mogelijkheden. 

PERSONAL TRAINING  »


STALLING RACEFIETS

Uitsluitend voor racefietsen. Dit supplement kost €10 per maand en is inclusief gebruik fiets ophangsysteem en kabel (je neemt je eigen slot mee). Gebruik van de stalling is op eigen risico, je betaalt eenmalig €15 voor de toegangspas. Dit supplement is maandelijks opzegbaar en geldt uitsluitend in combinatie met een membership (niet met een Punch Card).

Vraag hier de stalling aan. Na bevestiging kun je jouw toegangspas ophalen bij de SwimGym receptie.

AANVRAGEN FIETSSTALLING »