SwimGym is het eerste trainingszwembad waar zwemmers & triathleten onder begeleiding kunnen trainen. Train op elk moment van de dag, zeven dagen per week.

JOUW VRAGEN

Heb je een vraag over SwimGym, kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Vind al je antwoorden over het zwembad, lid worden, inboeken en vragen over je memberships, je credits en trainingen. 

VEELGESTELDE VRAGEN »

SWIMGYM APP

Naast de login op de website is er ook voor het zwembad de SwimGym App. Zowel voor Android en iOS. In de SwimGym App zie je het programma voor ‘Deze Week’ met het zwemthema, instructievideo’s en coach tips. Bekijk het dagelijkse rooster, maak je de boekingen voor de zwemtrainingen, overzicht zien van je zwem-credits, fitness oefeningen bekijken, voedingsschema bijhouden, nieuws en community berichten volgen.

VOLG ONS

Volg SwimGym ook social media. Dagelijks nieuwe coaching tips, techniek en instructie videos. Onze wekelijkse thema’s. Word de beste zwemmer die jij ambieert te zijn, waar je ook bent.

Bekijk nu wat er nu gebeurt op social:

TRAIN LIKE A PRO

STAP-VOOR-STAP ONLINE ZWEMCURSUSSEN

Wil je de borstcrawl leren in 10 stappen? Of bereid je een triathlon voor? Volg de stapsgewijze online gratis trainingsplannen en zwemcursussen op SwimGym.com. Speciaal voor zwemmers en triathleten van alle niveaus. Twee trainingen per week inclusief instructievideo’s en coach tips. Volg je voortgang in je persoonlijke account. Word lid op SwimGym.com, een online membership vanaf € 6,99 / maand.

ONLINE ZWEMTRAINING »

SWIMGYM AMSTERDAM

OPENINGSTIJDEN

Maandag - donderdag: 06:30 - 23:00 uur
Vrijdag: 06:30 - 21:30 uur
Zaterdag - zondag: 07:30 - 20:00 uur

BEREIKBAARHEID

SwimGym Amsterdam is direct gelegen naast metrohalte Wibautstraat. Betaald parkeren is ruimschoots mogelijk op het parkeerterrein van The Student Hotel of op de openbare parkeerplaats hiernaast. Het parkeertarief van The Student Hotel is €3,50 per uur.

SWIMGYM

Wibautstraat 131 b
1091 GL Amsterdam
020 333 1016

CONTACT »