SwimGym is het eerste trainingszwembad waar zwemmers & triathleten onder begeleiding kunnen trainen. Professionele triathlon coaches. Train Like A Pro.

TRIATHLON BIJ SWIMGYM

Heb jij de ambitie een triathlon te doen en kun je wel wat extra begeleiding gebruiken in het zwemmen? Bij SwimGym kun je elke dag trainen onder begeleiding van professionele coaches die je conditioneel en technisch beter maken.

BEKIJK TRIATHLON VIDEO »

TECHNIEK- EN CONDITIETRAINING

Met onze ‘Swim of the Day’ (SWOD) train je elke dag op verschillende snelheden en afstanden. Techniek- en conditietraining in één! We kijken continu hoe we jouw borstcrawl techniek kunnen verbeteren. We leren je efficiënter zwemmen en rustiger ademhalen wat resulteert in energiebesparing tijdens jouw triathlon- of open water wedstrijd.

WORD LID »

ALLE NIVEAUS

SwimGym is er voor elk niveau zwemmer. Van startende borstcrawl zwemmers tot ervaren ‘IRONMAN’ deelnemers. Al onze coaches hebben allemaal een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triathleet of coach. SwimGym training methodiek is gebaseerd op trainingsmethoden en zwemtechniek uit het professionele zwemmen en triathlon toegankelijk gemaakt voor alle niveaus.

RACEFIETS STALLEN

Speciaal voor triathleten bieden we binnen een fietsenstalling aan voor jouw racefiets. Zo kun je jouw racefiets veilig stallen tijdens je zwemtraining en kun je na het zwemmen direct op de fiets springen. De racefietsstalling is een extra maandelijks supplement op je membership, vraag bij de SwimGym receptie naar de mogelijkheden.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Ons team van top coaches staan elke dag klaar om van jou een betere zwemmer en dus een betere triathleet te maken. Onze coaches hebben veel ervaring in het begeleiden van zwemmers en triatleten. Wil je intensieve begeleiding of specifiek naar jouw triathlon doel toewerken? Dan is Personal Training ideaal van jou.

BOEK NU »

TRIATHLON TRAINING PLANNEN

Bereid je race voor met een triathlon plan van SwimGym.com. Als je aan het voorbereiden bent voor je eerste triathlon of IRONMAN, wij helpen je om je doelen te bereiken. De training combineren lange afstand zwemmen met techniek oefeningen. Selecteer een gratis plan uit onze gevarieerde triathlon plannen of volg een van onze video cursussen. Word lid op SwimGym.com, een online membership vanaf € 6,99 / maand.

GA NAAR SWIMGYM.COM »