SwimGym Amsterdam is the coaching swimming pool where swimmers & triathletes can train under professional guidance. Train Like A Pro.

ZWEM COACHING

Ons team van professionele coaches staan elke dag voor je klaar om van jou een betere en fittere zwemmer te maken. Voor zwemmers & triatleten die meer begeleiding, flexibiliteit en uitdaging willen tijdens het zwemmen.

BOEK NU EEN TRY-OUT »

SWIMGYM METHODIEK

Onze training en coaching methodes zijn gebaseerd op professionele zwemmen en triathlon toegankelijk gemaakt voor alle niveaus. Zwemmen is immers een technische en fysieke sport, en dat maakt het ook de beste training die er is. Bij SwimGym combineren we techniek en conditie in elke training voor snelle resultaten. 

WORD LID »

Zwemnbad Groot Hoek

SWIMGYM AMSTERDAM

SwimGym is ontworpen om functioneel in te trainen. Het zwembad heeft een olympische lengte van 50 meter en is twee banen breed. Zo staan onze coaches altijd dicht op de zwemmers voor optimale begeleiding. Door een scheidingswand is het zwembad doordeweeks verdeeld in vier banen van 25 meter. Zo kunnen we verschillende groepstrainingen tegelijkertijd aanbieden.

BEKIJK »

WATER KWALITEIT

De kwaliteit van het water en het klimaat is optimaal door ons zoutelectrolyse systeem en automatische pH controle. Hierdoor bevat het water nagenoeg geen 'verzadigd' chloor, wat de veroorzaker is van chloorlucht en irritaties aan huid en longen.

WORD LID »

TECHNIEK ANALYSE

In het zwembad hebben we grote beeldschermen waarop we demonstraties tonen en techniekanalyses op uitvoeren tijdens personal training. Door gebruik te maken van mobiele camera’s kunnen we zowel boven- als onder water opnames maken en kun je meteen zien wat er aan je techniek verbeterd kan worden.

BOEK NU »

ONZE COACHES

Onze coaches hebben allemaal een achtergrond in de (inter)nationale wedstrijdsport, als zwemmer, triatleet of coach. Onder supervisie van oprichter Johan Kenkhuis, Olympisch medaillewinnaar. De coaches hebben jarenlange ervaring en kennis tot hun beschikking.

BEKIJK »

SWIMGYM AMSTERDAM

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag over SwimGym, bekijk dan bij onze veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN »

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: 06:30 - 23:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:30 - 20:00 uur

BEREIKBAARHEID

SwimGym is direct gelegen naast metrohalte Wibautstraat. Betaald parkeren is ruimschoots mogelijk op het parkeerterrein van The Student Hotel of op de openbare parkeerplaats hiernaast. Het parkeertarief van The Student Hotel is €3,50 per uur.

SWIMGYM

Wibautstraat 131 b
1091 GL Amsterdam
020 333 1016

CONTACT »