ONZE WORKOUTS

Trainen bij de SwimGym is een unieke ervaring. Elke dag geven onze coaches uitdagende groepstrainingen (SWOD) en personal training voor banenzwemmers en triatleten om zowel de conditie als zwemtechniek te verbeteren. Je kunt ook zelfstandig trainen tijdens onze Laps uren.

Wil je een workout ervaren?

BOEK DAN EEN TRY OUT »

SWIM OF THE DAY

Jouw conditie én zwemtechniek tegelijkertijd verbeteren? Doe dan mee met de Swim of the Day (SWOD) Dit is onze dagelijkse groepstraining voor verschillende niveaus onder begeleiding van een coach. Daag jezelf uit en haal het maximale uit jouw training.

MEER OVER DE SWOD »

PERSONAL TRAINING

Samen met een personal trainer werk je een-op-een aan jouw zwemtechniek én conditie. De perfecte manier om in korte tijd een betere zwemmer te worden én lekker fit te worden.

Een personal training pakket bestaat uit 10 lessen van een uur en gaat vanaf €600. Personal training wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met een membership. Heb je interesse? Stuur ons een bericht via pt@swimgym.nl .

LAPS

Bij de SwimGym kun je ook zelfstandig trainen tijdens onze Laps uren. Tijdens deze uren is er geen coach, maar kun je wel ongestoord trainen.

BEKIJK ROOSTER »