ONZE WORKOUTS

Trainen bij de SwimGym is een unieke ervaring. Elke dag bieden wij uitdagende workouts, persoonlijke begeleiding en voldoende ruimte om lekker te trainen. Je kunt bij de SwimGym in groepsverband trainen, maar ook individueel.

SWIM OF THE DAY

Wil je meer begeleiding, stimulans en uitdaging tijdens het zwemmen? Of wil je de borstcrawl techniek leren of verbeteren? Doe dan mee met onze Swim of the Day (SWOD). De SWOD is de dagelijkse zwemtraining van de SwimGym waarbij je onder begeleiding van een coach werkt aan jouw conditie én techniek tegelijkertijd.

PERSONAL TRAINING

Samen met een personal trainer werk je een-op-een aan jouw zwemtechniek én conditie. De perfecte manier om in korte tijd een betere zwemmer te worden én lekker fit te worden.

Een personal training pakket bestaat uit 10 lessen en gaat vanaf €600 i.c.m. een membership of PunchCard. Heb je interesse? Stuur ons een bericht via pt@swimgym.nl .

LAPS

Bij de SwimGym kun je ook zelfstandig trainen tijdens onze Laps uren. Tijdens deze uren is er geen coach, maar kun je wel ongestoord trainen.

BEKIJK ROOSTER »