SwimGym zwem workouts. Uitdagende groepstrainingen (SWOD's), personal training en laps. Verbeter je borstcrawl, condititie en zwemtechniek. Train Like A Pro.

ZWEM WORKOUTS

Trainen bij SwimGym is een unieke ervaring. Elke dag geven onze coaches uitdagende groepstrainingen (SWOD) en personal training voor zwemmers en triathleten om zowel de conditie als zwemtechniek te verbeteren. 

WORD LID »

SWIM OF THE DAY

Jouw conditie én zwemtechniek tegelijkertijd verbeteren? Doe dan mee met de Swim of the Day (SWOD). Dit is onze dagelijkse groepstraining voor verschillende niveaus onder begeleiding van een coach. Daag jezelf uit en haal het maximale uit jouw training.

VERBETER JE BORSTCRAWL

Voor zwemmers die de borstcrawl willen leren of verbeteren, tot ervaren triathleten.

LEES MEER »

PERSONAL TRAINING

Werk intensief aan jouw zwemtechniek én conditie met een personal trainer. Personal training is ideaal als je sneller resultaat wilt boeken of individuele begeleiding wenst. Samen met je trainer werk je gericht aan jouw specifieke doelen, welk niveau zwemmer je ook bent.

BOEK NU »

LAPS

Bij SwimGym kun je ook zelfstandig trainen tijdens onze Laps uren. Tijdens deze uren is er geen coach, maar kun je wel trainen. De maximale capaciteit per uur is 6 personen in een 25m baan.

WORD LID »

TRIATHLON

Al ben je aan het trainen voor je eerste triathlon of voor je zoveelste IRON MAN, bij SwimGym kun je je voorbereiden op het zwemgedeelte van je race. Tijdens onze dagelijkse groepstrainingen (SWOD's) combineren we techniektraining en conditionering. Bovendien bieden we speciale lange-afstands trainingen aan van 90 minuten voor duurzwemmers.

LEES MEER »

DRYLAND

De dryland trainingen zijn workouts buiten waarbij we oefeningen doen voor kracht, mobiliteit, core en balans die gespecificeerd zijn op het verbeteren van je zwemslag. De trainingen vinden op een sportveld naast de SwimGym plaats. De dryland trainingen zijn voor leden van elk niveau en zijn (1x per week) gratis mits je een maand- of jaarmembership hebt. Je kan een punchcard voor 5x dryland kopen bij de SwimGym receptie.

BEKIJK DRYLAND VIDEO »

TRAINING DAY

Werk de gehele dag aan jouw zwemtechniek onder begeleiding van professionele coaches. Een Training Day bestaat onder meer uit twee zwemsessies, techniek workshops en een persoonlijke videoanalyse. Ideaal om je zwemtechniek te verbeteren en meer te leren over de borstcrawl en efficiënt trainen.

BOEK NU »

STAP-VOOR-STAP ONLINE ZWEMCURSUSSEN

Wil je de borstcrawl leren in 10 stappen? Of bereid je een triathlon voor? Volg de stapsgewijze online zwemcursussen op SwimGym.com. Speciaal voor zwemmers en triathleten van alle niveaus. Twee trainingen per week inclusief instructievideo’s en coach tips. Volg je voortgang in je persoonlijke account. Word lid op SwimGym.com, een online membership vanaf € 6,99 / maand.

ONLINE ZWEMTRAINING »