SwimGym competitie team: deelname aan officiële zwemwedstrijden. Open water en triathon. Het trainingszwembad voor zwemmers en triathleten. Train Like A Pro

SWIMGYM COMPETITIE

Nieuwsgierig hoe snel je 50 meter borstcrawl, 400 borstcrawl of zelfs een 100 vlinderslag zwemt? Doe dan mee met een master zwemwedstrijd namens “Team SwimGym”. Alle zwemniveaus kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Samen je best doen in het zwembad en plezier maken als team, daar draait het om.

VIDEO IMPRESSIE »

KALENDER & REGISTRATIE »

MASTER ZWEMMEN

Bij Master zwemmen doe je mee aan de zwemwedstrijden in je eigen leeftijdscategorie. De wedstrijden zwem je op basis van je inschrijftijd (vrouwen en mannen gecombineerd) op een door jou gekozen afstand. Je kan deelnemen aan meerdere onderdelen, inclusief estafettes. Master wedstrijden duren ongeveer twee tot drie uur en we hebben enkele wedstrijden geselecteerd waar team SwimGym aan deelneemt. Als je niet weet wat jouw inschrijftijd moet zijn dan helpen onze coaches je graag.

WIE KAN MEEDOEN?

Alleen als SwimGym member kun je deelnemen aan de zwemwedstrijden. Je hoeft geen wedstrijdervaring te hebben. Nadat je je geregistreerd hebt helpen wij je met de basis wedstrijdrichtlijnen. Zo organiseren wij met regelmaat ‘Start & Duik’ clinics om te oefenen. Keerpunten bij borstcrawl zijn niet verplicht. Vraag onze coaches als je vragen hebt of nog twijfelt.

DAGSTART LICENTIE

Wij bieden een daglicentie aan voor een ieder die eerst een wedstrijd wilt uitproberen of als je af en toe wilt deelnemen. Bij een aantal wedstrijden zullen SwimGym coaches aanwezig zijn. Deze wedstrijden zijn in de wedstrijdkalender gemarkeerd als “SwimGym Event”.

PRIJZEN LICENTIE

  • Eenmalige KNZB registratiekosten: €15.00 / per seizoen

PRIJZEN WEDSTRIJDEN

  • Dagstart licentie: €15
  • Startgeld: tussen €3 - €10 / per onderdeel

REGISTREER JE NU

Vul hieronder het registratie formulier in of kom langs bij de SwimGym receptie voor de registratie. Deelname is op eigen risico. Hierbij de competitie condities.

SEIZOEN 2023-2024

Inschrijven voor de wedstrijden kan via bijgaande button:

INSCHRIJVEN »

mei 2022 FS: Freestyle BR: Breaststroke BS: Backstroke BF: Butterfly M: Medley Relay
DATE
COMPETITION
PLACE
CLOSING ENTRY
EVENTS
05 mei
t/m 08 mei
OPEN NEDERLANDSE MASTER
KAMPIOENSCHAPPEN - LONG COURSE
EINDHOVEN
FOR PROGRAM SEE WWW.MASTERSPRINT.NL/
ONMKLB22

PRE-QUALIFICATION NEEDED