SwimGym competitie team: deelname aan officiële zwemwedstrijden. Open water en triathon. Het trainingszwembad voor zwemmers en triathleten. Train Like A Pro

SWIMGYM COMPETITIE

Nieuwsgierig hoe snel je 50 meter borstcrawl, 400 borstcrawl of zelfs een 100 vlinderslag zwemt? Registreer je nu dan voor een competitie licentie en vertegenwoordig “Team SwimGym” bij de officiële Master binnen wedstrijden en Open Water wedstrijden. Alle zwemniveaus kunnen deelnemen aan deze wedstrijden. Samen je best doen in het zwembad en plezier maken als team, daar draait het om.

BEKIJK COMPETITIE VIDEO »

MASTER ZWEMMEN

Bij Master zwemmen doe je mee aan de zwemwedstrijden in leeftijdsgroepen van vijf jaar. De wedstrijden zwem je op basis van je inschrijftijd (vrouwen en mannen gecombineerd). Je kan deelnemen aan meerdere wedstrijden, inclusief estafettes. Master wedstrijden duren ongeveer twee tot drie uur en vinden in heel Nederland plaats. Als je niet weet wat jouw inschrijftijd moet zijn dan helpen onze coaches je graag.

WIE KAN MEEDOEN?

Alleen als SwimGym member kun je deelnemen aan de zwemwedstrijden. Je hoeft geen wedstrijdervaring te hebben. Nadat je je geregistreerd hebt helpen wij je met de basis wedstrijdrichtlijnen. Zo organiseren wij met regelmaat ‘Start & Duik’ clinics om te oefenen. Keerpunten bij borstcrawl zijn niet verplicht. Vraag onze coaches als je vragen hebt of nog twijfelt.

DAGSTART LICENTIE

Wij bieden een daglicentie aan voor een ieder die eerst een wedstrijd wilt uitproberen of als je af en toe wilt deelnemen. Bij een aantal wedstrijden zullen SwimGym coaches aanwezig zijn. Deze wedstrijden zijn in de wedstrijdkalender gemarkeerd als “SwimGym Event”.

SEIZOEN LICENTIE 2019/2020

De competitie licentie is geschikt voor zwemmers die tijdens het seizoen vaker willen zwemmen. SwimGym heeft de leukste master wedstrijden geselecteerd. Met deze licentie kun je ook meedoen aan de officiële open water competitie gedurende de zomer 2020. Coaches van SwimGym zullen aanwezig zijn bij de wedstrijden die gemarkeerd zijn als “SwimGym Event”. 

PRIJZEN LICENTIE

  • Eenmalige KNZB registratiekosten: €20 / per seizoen
  • Dagstart licentie: €25 
  • Seizoen licentie 2019/2020: €75 

PRIJZEN WEDSTRIJDEN

  • Inschrijfgeld: €10 / per wedstrijd
  • Startgeld: tussen €3 - €10 / per afstand

REGISTREER JE NU

Kom langs bij de SwimGym receptie voor de registratie. Deelname is op eigen risico. Hierbij de competitie condities.